Hallo mijn naam is Maarten

Ik ben sinds 2021 gecertificeerd masseur en heb mijn eigen praktijk bij Connected Haarlem . Ik heb mijn opleiding 'Basisjaar Massagetherapie' gevolgd bij de Akademie voor Massage en Beweging en volg daar nog een aantal vakken, waaronder een introductie in Fascia-Bodywork. Na de zomer van 2022 start ik nog met een aantal cursussen, daarover later meer.


'Ik masseer vanuit een holistische visie waarbij lichaam en geest als geheel wordt gezien. Door met aandacht contact te maken met het lichaam word je uitgenodigd om te voelen wat er zich afspeelt. Op fysiek niveau, maar vaak ook mentaal of emotioneel niveau.'


De praktijk is geopend op maandag -en woensdagavond, overdag ben ik werkzaam als anesthesieverpleegkundige op de operatiekamer en polikliniek. Al ruim twintig jaar zet ik mijn voetstappen in het ziekenhuis. Het voelt nog altijd als een eer om, samen met een fijn team van collega's, voor mensen rondom hun operatie te mogen zorgen.
 

Mijn massages werken vertragend en verbindend en zijn er in eerste plaats vooral bedoeld om ontzettend te genieten. Even niet hoeven geven, alleen maar ontvangen. De aandacht die je krijgt en de rust waarin dit plaatsvindt, helpen je weer tot jezelf te komen.' 

Ik masseer met verbindende technieken vanuit rust en aanwezigheid d.m.v. aanraking, (lange) strijkingen, knedingen, stretches, bewegingstechnieken en joint-movement. Met focusgrepen richt ik mij op specifieke spiergroepen om zo doorbloeding en afvoer van afvalstoffen te stimuleren ter verbetering van de spierfunctie. 

Maarten Boersma